Uw kind op een sport doen? Stichting Leergeld kan u helpen!

Ook uw kind verdient het om mee te doen.

Heeft u niet genoeg financiële middelen om uw kind op een sport, muziek- of dansles of andere activiteit te doen? Of heeft uw kind een computer nodig, maar lukt het simpelweg niet om het te kopen? Stichting Leergeld kunt u en uw kind daarbij helpen!
Stichting Leergeld
Stichting Leergeld is er om kinderen uit gezinnen met weinig middelen de kans te bieden om mee te doen aan activiteiten die bijdragen aan hun persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om zwemles, een muziekles of deelname aan een schoolreisje, Stichting Leergeld maakt het mogelijk!

Maar dat is nog niet alles! Stichting Leergeld zorgt er ook voor dat uw kind zich goed gekleed kan voelen, door bijvoorbeeld kleding aan te schaffen of door een gezellige uitstapje naar de kledingbank.

Kortom, Stichting Leergeld Deventer en Stichting Leergeld Zutphen is er om te zorgen dat geen enkel kind achterblijft.

In samenwerking met lokale organisaties en bedrijven, blijft Stichting Leergeld doorgaan met het bieden van steun aan kinderen en gezinnen die het nodig hebben. Dus, laten we ons allemaal inzetten voor een wereld waarin elk kind volop kan meedoen en zich gelukkig kan voelen!

Check de website van Stichting Leergeld Deventer of Stichting Leergeld Zutphen om te checken of u in aanmerking komt en om het aan te vragen.