nieuws

54 nieuwe duurzame woningen in De Hoven in Zutphen

Wij willen dat onze huurders in betaalbare, comfortabele en energiezuinige woningen wonen. Aan de M olenweg en B aankstraat in Zutphen  gaan we daarom 60 woningen vervangen voor 54 nieuwe woningen. De huidige 60 woningen voldoen niet meer aan het...

De kalender ligt weer voor u klaar

De kalender ligt weer voor u klaar. U kunt hem ophalen bij ons aan balie in Deventer en Zutphen. Maak gerust gebruik van het moment om even een kop koffie te drinken en eventuele vragen te stellen.   U bent altijd welkom!

Wie wordt onze nieuwe directeur-bestuurder?

De werving voor onze nieuwe directeur-bestuurder is gestart! Als woningcorporatie zorgen wij ervoor dat mensen een fijne en veilige thuisbasis hebben, waar ze zichzelf kunnen zijn en op een goede manier met elkaar kunnen samenleven. Wij zijn op zoek naar een inspirerende professional om de komende jaren aan het roer te staan van onze organisatie.

Vlag halfstok voor Marokko ♥

Als steunbetuiging aan de slachtoffers en nabestaanden van de aardbeving in Marokko, hangt onze vlag tot en met maandag 18 september halfstok. We leven mee met iedereen die door deze aardbeving is geraakt, en we denken ook aan de mensen die zich bezorgd afvragen hoe het met hun dierbaren in het getroffen gebied gaat.

Prachtige Murals verfraaien het Ludgeruskwartier en symboliseren wijktransformatie

Het Ludgeruskwartier in Deventer heeft onlangs een opvallende transformatie ondergaan met de onthulling van vier indrukwekkende Murals. Deze kleurrijke muurschilderingen zijn het resultaat van een succesvolle samenwerking tussen Street Art Streets en woonbedrijf ieder1. De Murals zijn geplaatst op verschillende locaties in de wijk en zijn bedoeld om de komende herstructurering van het gebied te markeren.

Ode aan huurders met ‘murals’ in het Ludgeruskwartier in Deventer

In de komende weken wordt het Ludgeruskwartier in Deventer voorzien van vier muurschilderingen, ook wel murals genoemd. Op deze manier vragen wij samen met de gemeente Deventer aandacht voor de grote vernieuwing van deze buurt. Wij gaan in het Ludgeruskwartier 256 woningen slopen en bouwen daar 430 tot 500 woningen voor terug. Daarmee komt er een impuls voor de stad die vele mensen aan een nieuw (t)huis gaat helpen. Dit is hard nodig vanwege de huidige wooncrisis. Het plan sluit goed aan op de ambities van de gemeente Deventer.   

De Huurkrant is er!

Dit keer geen ieder1 krant, maar de Huurkrant! Waarom? Omdat deze krant waardevolle informatie bevat voor u. U leest namelijk informatie over belangrijke onderwerpen zoals huurverlaging en -verhoging, vocht- en schimmelproblemen, het aanvragen van huurtoeslag en tips voor als u moeite heeft om uw huur te betalen.

Alles over de huurverlaging

Bent u een huurder van ons en heeft u een laag inkomen? Dan heeft u in 2023 recht op eenmalige huurverlaging, dankzij afspraken van de Woonbond met woningcorporaties en het ministerie.