nieuws

Wijkgenoot in Keizerslanden, Deventer

Heeft u al gehoord van Wijkgenoot? Dit geweldige samenwerkingsverband in Deventer zorgt ervoor dat ouderen en jongeren elkaar ontmoeten en ondersteunen. Ouderen met een sterk sociaal netwerk kunnen langer zelfstandig thuis wonen. En daarom breidt Wijkgenoot de bestaande 'Voorzorgcirkels' in de wijk Keizerslanden uit. En wat ook leuk is? Jongeren worden hierbij betrokken!

Wijkgenoot Ouderen En Jongeren In De Wijk Ontmoeten En Ondersteunen Elkaar 1

De nieuwe ieder1krant is uit!

De nieuwe ieder1krant is er! We beginnen met de nieuwe beheerders van het Wensfonds, Henk en Loes. Vol met enthousiasme staan ze klaar om wensen en ideeën werkelijkheid te maken. Ook laten we je zien hoe HuurdersBIJ1 zich inzet voor de belangen van huurders. Daarnaast vertellen we ook meer over de nieuwe huurprijzen.

Ieder1krant Nieuwsbericht Website

Hoe kunt u ongedierte voorkomen?

Op deze dag staan we even stil op het belang van ongediertebestrijding voor de volksgezondheid. En wat u kunt doen om ongedierteplagen te voorkomen!

Ongedierte

2023 Een jaar van uitdagingen en vooruitgang

Graag presenteren wij ons jaarverslag voor 2023; een jaar vol uitdagingen en betekenisvolle prestaties. Ondanks wereldwijde turbulentie, met onder andere oorlogen in Oekraïne en Gaza, politieke verschuivingen en economische druk, hebben we  belangrijke stappen kunnen zetten om de woonlasten voor huurders betaalbaar te houden en de leefbaarheid in wijken te verbeteren.

Jaarverslag 2023 (1)

We zijn gesloten op donderdag 30 mei

Vanwege een personeelsbijeenkomst zijn we gesloten op donderdag 30 mei! Heeft u een spoed- of noodgeval? Bel dan het nummer van uw wijkteam. U wordt dan automatisch doorverbonden naar de storingsdienst die 24/7 bereikbaar is. 

Website Nieuwsbericht

Betaalbaar en duurzaam wonen in de wijk Steenbrugge Deventer

Wij zetten een mooie stap in onze ambitie om betaalbare woningen te bouwen. Wij willen dat onze huurders nu en in de toekomst hun woonlasten kunnen blijven betalen. In de wijk Steenbrugge in Deventer bouwen we 160 sociale, duurzame huurwoningen, same...
Steenbrugge1

Huurverhoging 2024

Elk jaar mogen wij de huurprijs van huurwoningen (en garages en bergingen) verhogen. De minister bepaalt hoeveel de huurprijzen elk jaar maximaal mogen stijgen. In 2024 is dat maximaal 5,8%. Dit is in de meeste gevallen minder dan de stijging van uw loon of uitkering. Het deel van uw inkomen dat u aan huur betaalt is daardoor kleiner. 

Brief

Let op: volg geen cursus om sneller aan huurwoning te komen!

Let op: Op de website ‘destapnaarhuren.nl’ wordt een cursus voor woningzoekenden aangeboden. De aanbieders zeggen dat zij mensen kunnen leren hoe zij snel aan een sociale huurwoning kunnen komen. Wij raden woningzoekenden aan deze cursus NIET te volg...
Storing Klantportaal

Annelies Barnard nieuwe bestuurder van woonbedrijf ieder1

Op 30 mei 2024 neemt Joke Hofman afscheid als directeur-bestuurder van woonbedrijf ieder1. Joke heeft zich ruim 11 jaar met veel bevlogenheid, kunde en passie ingezet voor huurders in Deventer en Zutphen en voor de medewerkers van woonbedrijf ieder1.

Annelies Barnard Website