Nieuwe leden Raad van Commissarissen woonbedrijf ieder1

Rik de Lange is per 1 februari benoemd als voorzitter van de Raad van Commissarissen van woonbedrijf ieder1. De heer De Lange is als voormalig wethouder van de gemeente Zutphen goed bekend in de regio Stedendriehoek en was tot eind 2019 burgemeester van de gemeente Duiven. De heer De Lange is bestuurskundige en heeft naast zijn loopbaan in het openbaar bestuur ruime ervaring opgedaan in management-, directie- en toezichtfuncties in de zorg en het maatschappelijk domein.

Kirsten van den Hul treedt per 1 februari aan als huurderscommissaris bij woonbedrijf ieder1. Zij is voorgedragen door de huurdersvertegenwoordiging HuurdersBIJ1 en benoemd door de Raad van Commissarissen. Mevrouw Van den Hul is voormalig lid van de Tweede Kamer, opgegroeid in de regio Stedendriehoek en heeft brede bestuurservaring. Ook heeft zij ervaring als maatschappelijk ondernemer op het vlak van verandering en communicatie.

Woonbedrijf ieder1 is verheugd dat zij beide commissarissen voor de komende periode aan zich heeft kunnen binden. De brede maatschappelijke en bestuurlijke ervaring van beide leden is een mooie aanvulling op de huidige leden van de Raad van Commissarissen.