Directeur bestuurder Joke Hofman gaat woonbedrijf ieder1 verlaten

Met spijt vertellen we dat onze bestuurder Joke Hofman woonbedrijf ieder1 gaat verlaten. Dit vertelt Joke er zelf over:  “Nadat ik 10 jaar met veel plezier aan het roer stond van woonbedrijf ieder1, heb ik besloten dat het voor mij tijd is voor een volgende fase in mijn leven. Rond april 2024 zal ik daarom het stokje overdragen aan een nieuwe bestuurder. Samen met de raad van commissarissen heb ik gekeken naar een ‘natuurlijk’ moment voor een bestuurswissel. Dat is voor ons de oplevering van het nieuwe ondernemingsplan van ieder1. Hier leggen we momenteel de laatste hand aan.

Met ook een beetje spijt in mijn hart heb ik gisteren en vandaag de medewerkers en stakeholders van ieder1 mijn besluit meegedeeld. Ik laat een mooie en sterke organisatie achter, waar ik trots op ben. Ik heb nog niet besloten wat ik hierna wil gaan doen. Ik neem eerst de tijd om na te genieten van alle mooie en goede resultaten die ik samen met alle medewerkers van ieder1, maar ook met alle samenwerkingspartners, heb bereikt. De volkshuisvesting zit in mijn hart en ik ben blij dat ik hieraan mijn steentje heb kunnen bijdragen. En het komende half jaar blijf ik dat doen, met veel plezier en genoegen”!

Rik de Lange (voorzitter van de raad van commissarissen) zegt over het vertrek van Joke Hofman:

"Als raad van commissarissen zijn we onder de indruk van de geweldige bijdrage die Joke de afgelopen jaren heeft geleverd. Met haar onvermoeibare inzet en bevlogenheid voor de huurders van Deventer en Zutphen heeft ze woonbedrijf ieder1 goed op de kaart gezet, zowel binnen als buiten de organisatie. Ik heb er vertrouwen in dat de ingezette koers gecontinueerd zal worden. We wensen Joke veel succes met haar toekomstplannen."