Wensfonds

Loopt u al een poosje te denken over een straatfeest, een schommel, een opruimactie, meer groen of iets anders dat blijvend bijdraagt aan jullie woonplezier en/of ervoor kan zorgen dat jullie elkaar (vaker) kunnen ontmoeten in je straat, buurt of wijk? Meldt uw wens dan nu aan bij het Wensfonds.

Iedereen kan een wens indienen: huurders van flats, woningen en appartementen, buren uit een straat, een groep jongeren of een groep kinderen die iets bedacht hebben voor hun blok, flat, buurt of wijk.

Jaren geleden hebben we een vrijkomend geldbedrag opzijgezet. Van de rente die dat bedrag opleverde, is het Wensfonds opgezet. Met het Wensfonds worden wensen van huurders werkelijkheid. Het gaat om wensen die zorgen dat onze huurders in Deventer en Zutphen plezierig wonen. 

"Hoe dien ik een aanvraag in?"
Omschrijf duidelijk waar het geld voor wordt aangevraagd. Vermeld daarbij naam (of die van de bewonerscommissie) met adresgegevens en eventueel het bankrekeningnummer. Mail de aanvraag naar wensfonds@huurdersbij1.nl. Binnen vier weken krijgt u een reactie.