Sponsoring

Specifieke initiatieven van onze eigen huurders die gericht zijn op leefbaarheid van onze bewoners willen wij graag financieel ondersteunen. Deze projecten moeten dan wel gericht zijn op het belang van het behoud of verbetering van de woongelegenheden of de direct daaraan grenzende omgeving.  Mede om die reden is het Wensfonds in het leven geroepen. 

Wensfonds
Loop je al een poosje te denken over een straatfeest, een schommel, een opruimactie, meer groen of iets anders dat blijvend bijdraagt aan jullie woonplezier en/of ervoor kan zorgen dat jullie elkaar (vaker) kunnen ontmoeten in je straat, buurt of wijk? Meld je wens dan nu aan bij het Wensfonds via www.ieder1.nl of zet vandaag nog jouw wens op de mail naar info@ieder1.nl. Binnen vier weken krijg je reactie en ontdek je of je wens werkelijkheid wordt.

Iedereen kan een wens indienen: huurders van flats, woningen en appartementen, buren uit een straat, een groep jongeren of een groep kinderen die iets bedacht hebben voor hun blok, flat, buurt of wijk.

Jaren geleden heeft woonbedrijf ieder1 een vrijkomend geldbedrag opzijgezet. Van de rente die dat bedrag opleverde, is het Wensfonds opgezet. Met het Wensfonds worden wensen van huurders werkelijkheid. Het gaat om wensen die zorgen dat huurders van woonbedrijf ieder1 in Deventer en Zutphen plezierig wonen.

Samen maken we het mooier!