Vrije sector

woonbedrijf ieder1 verhuurt ook vrije sectorwoningen. Dat zijn woningen met een huurprijs boven de € 879,67. Uw inkomen moet hiervoor hoger liggen dan . U hoeft voor deze woningen niet ingeschreven te staan bij Woonkeus Stedendriehoek. Voor deze woningen krijgt u geen huurtoeslag.

Het aanbod van vrije sectorwoningen die vrij komen vindt u op www.woonkeus-stedendriehoek.nl. Heeft u belangstelling voor een vrije sectorwoning? Neem dan contact met het wijkteam waar de woning staat.

Veel gevraagd over Vrije sector

Hoe worden vrije sectorwoningen toegewezen?

Algemeen

Bij vrije sectorwoningen verloopt de toewijzing anders dan bij sociale huurwoningen. De toewijzing vindt plaats op basis van loting. En u hoeft niet ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woonkeus Stedendriehoek.

Wel moet uw inkomen voor een vrije sectorwoning minimaal zijn. U kunt via de site van Woonkeus Stedendriehoek www.woonkeus-stedendriehoek.nl reageren op een vrije sectorwoning.

Wanneer en hoe kom ik in aanmerking voor een vrije sectorwoning?

Algemeen

Bent u alleenstaand en ligt uw inkomen boven de € 47700? Dan kunt u via de site van Woonkeus Stedendriehoek www.woonkeus-stedendriehoek.nl reageren op een vrije sectorwoning. Heeft u een huishouden van twee personen, dan ligt de inkomensgrens op € 52672. Bestaat uw huishouden uit drie of meer personen, dan ligt deze grens op € 52672.

Wat is een vrije sectorwoning?

Algemeen

Vrije sectorwoningen zijn woningen met een huurprijs boven de € 879,66. Voor een vrije sector woning kunt u geen huurtoeslag aanvragen.

Ik heb een vrije sectorwoning bezichtigd en ben geïnteresseerd. Hoe verder?

Algemeen

Wanneer u mag bezichtigen ontvangt u van ons het belangstellenden formulier.
Deze vult u in en levert na de bezichtiging bij ons in.