De week van Roy Hollegien - Allround Vakman

Een gemiddelde werkdag start voor mij om half 8 op de zaak, waar ik eerst een kopje koffie drink met collega’s. Ik verzamel het materiaal voor de desbetreffende klus en ga op pad. Het werk wat ik doe is heel afwisselend, maar vooral mutatiewerk. Dit houdt in dat ik ingezet word om woningen die leegkomen te staan op te knappen, zodat de volgende bewoners in een frisse en afgewerkte woning terecht komen.  

Het leuke hiervan is dat je afwisselende werkzaamheden kunt verrichten. Je kunt hierbij denken aan een eenmalige opdracht bijvoorbeeld een deurkruk vervangen tot aan een tot een langdurende verbouwing van 3 weken waarin je de gehele renovatie van een woning realiseert en alles wat erin tussen in zit. 

Ik zorg ervoor dat de toekomstige bewoner in een goede woonomgeving komt. Hierin kan ik het verschil maken, om ervoor te zorgen dat de bewoner een goede start maakt in zijn/haar nieuwe woning en hier naar tevredenheid kan wonen. Soms komt het voor dat collega’s hulp nodig hebben en dan springen we graag bij om elkaar een handje te helpen. 

Het leuke om bij ieder1 te werken is dat je vaak met z'n tweeën werkt, afwisselend werk verricht en allerlei woonwijken van Deventer leert kennen. 

Roy Hollegien
Allround Vakman - team Uitvoering