De week van Floor Willemsen - Managementassistente

Als managementassistente ondersteun ik de manager Klant en Wonen Deventer en de teamleiders. Van de vier dagen die ik werk, begin ik maandag thuis en de rest van de week wissel ik af. Dit ligt aan de afspraken die ik op of buiten kantoor heb.  

Mijn start
Ik begin altijd eerst met het beantwoorden van mijn e-mails. Taken die ik moet oppakken zet ik in mijn takenlijst en zaken die belangrijk zijn of spoed hebben, pak ik direct op. 
 

Daarnaast bekijk ik de mailboxen van de manager Klant & Wonen Deventer en de teamleiders. Ik zorg ervoor dat de vergaderverzoeken in de agenda staan en ik beantwoord de e-mails waar ik zelf op kan reageren. Andere e-mails label ik als actie of ter informatie zodat de manager en teamleiders weten waar ze mee aan de slag kunnen. Op deze manier weet ik wat er speelt in de organisatie en kan ik gauw schakelen als dat nodig is. 

Afspraken inplannen
Tijdens de wekelijkse afspraak met de manager en teamleiders nemen we de e-mails en agenda door en plan ik afspraken in die nodig zijn. Heel vaak is dit reactief; zij vragen en ik pak het op. Daarom vind ik het extra leuk als ik zaken al geregeld heb voordat zij het vragen, want dan kunnen ze weer rustig verder werken. 
 

Tevreden huurders
Naast de ondersteuning coördineer ik de huurderstevredenheid binnen woonbedrijf ieder1. Iedere maand zorg ik dat de juiste gegevens beschikbaar zijn voor het versturen van de enquêtes. Als de reacties van deze enquêtes binnen zijn, zet ik dit in een overzicht zodat we bij kunnen houden hoe de huurders over ons denken. Samen met de werkgroep Huurderstevredenheid bespreken we maandelijks wat er goed gaat. Gaat het niet goed? Dan zorgen we er samen voor dat het beter gaat. Alle informatie verwerk ik in een memo en deze deel ik met de rest van het bedrijf. Op deze manier zijn al mijn collega’s op de hoogte hoe het gaat en werken we samen aan het doel om een 8+ organisatie te worden. Afgelopen jaar gaven de huurders ons een 7,8 gemiddeld dus we zijn er bijna, maar hebben nog wel wat te doen. Ik hoop met mijn inzet het verschil te maken zodat huurders graag bij ons huren. 
 

Het organiseren van bijeenkomsten
Wat ik het allerleukste aan mijn werk vind, is het organiseren van bijeenkomsten. Zoals een dag met de bewonerscommissies, bijeenkomsten met de gemeente Deventer en de andere corporaties of ons eigen zomerfeest en de kerstbijeenkomst. Het regelen van A tot Z en ook de dag in goede banen leiden geeft een permanente lach op mijn gezicht!
 

Floor Willemsen
Managementassistente