De week van Bram van der Kolk - Consulent Klant en Wonen

Twee keer in de week begin ik de dag samen met mijn collega’s van het wijkteam met een gezamenlijke dagstart. Dit is het moment om even te kijken of er bijzonderheden zijn die besproken moeten worden en om mededelingen te doen die voor het hele team bestemd zijn. Na de dagstart kan de dag beginnen en pak ik even een bak koffie. 

Werkweek 
Vervolgens begin ik met het oppakken van mijn taken. De binnengekomen taken lopen uiteen van overlastmeldingen tot aan vraagstukken met betrekking tot de leefbaarheid of schoonmaak in een complex. Ik heb veel contact met netwerkpartners zoals het Bijzonder Zorg Team Deventer, de gemeente, onderhoudspartijen en de politie. Samen met deze partners pak ik verschillende vraagstukken op.  

De waan van de dag 
Ik krijg ontzettend veel energie van het voorbereiden en uitvoeren van onderhoudsprojecten. Hierin kun je namelijk het verschil maken voor een huurder. Iedere woning en zeker iedere huurder is uniek en dat vraagt om maatwerk en ‘dat doen we’. Naast de reguliere afspraken geniet ik ontzettend van het geleefd worden door alles wat binnenkomt. Geen dag is hetzelfde. Waar ik vooraf denk veel mails te kunnen beantwoorden loopt een dag vaak heel anders doordat er een spoedgeval binnenkomt. Geleefd worden is ontzettend gaaf en zorgt voor veel afwisseling in mijn werk. 

Samen met het wijkteam proberen we iedere dag het beste te doen voor onze huurders waarbij iedere collega zijn specialisme op een zo goed mogelijke manier inzet.

Bram van der Kolk
Consulent Klant en Wonen - wijkteam Colmschate, Schalkhaar, Vijfhoek en Lettele