Gratis cadeaubon voor alle huurders in Zutphen

Deze week krijgen alle huurders in Zutphen een gratis cadeaubon van €50 voor producten die helpen hun huis energiezuiniger én comfortabeler maken. In de week van 4-8 oktober ontvangen huurders een brief met een persoonlijke code. Na activeren van de code kunnen huurderder bijvoorbeeld tochtstrips, radiatorfolie of ledlampen kopen bij aangesloten bouwmarkten, winkels en via de webshops van het Regionaal Energieloket. Deze actie wordt mogelijk gemaakt door de woningcorporaties, gemeente Zutphen en Zutphen Energie. In Zutphen zijn ruim 4700 bonnen beschikbaar.  In Deventer gaat deze actie eind oktober van start. 

Vragen
Als u nog vragen over de cadeaubon heeft, neemt u dan contact op met het Regionaal Energieloket via projecten@regionaalenergieloket.nl of via 088 525 4110. Wees er snel bij wat op = op. Wij wensen u veel plezier en energiebesparing van uw cadeau.

Hulp nodig?
Een gratis energiecoach van ZutphenEnergie kan u helpen bij de keuze van de producten en het verlagen van uw energierekening. Aanmelden kan via www.regionaalenergieloket.nl/zutphen.